Anda hanya perlu satu strategi yang berkesan untuk menaikkan jualan anda!

Hi Usahawan F&B,

Adakah anda bergelut dengan jualan perlahan & tidak menentu?

Ketahui 99 strategi pemasaran berkesan yang boleh melonjakkan hasil jualan anda sekarang.

“Bermula sebagai usahawan mi Kuning di Kuantan dari tahun 2015 dan mengasaskan agensi pemasaran digital yang dah menarik hasil jualan lebih 7-angka,

saya yakin dengan pengetahuan saya ini mampu membantu anda untuk menaikkan hasil jualan F&B anda. 99 strategi pemasaran untuk usahawan F&B yang pasti berkesan”

Usahawan Mi Kuning, Pengasas agensi pemasaran & sistem kirauntung.my

Sebagai usahawan F&B, kita sangat bergantung pada hasil jualan & pelanggan.

Dan sekiranya jualan mula perlahan (atas pelbagai sebab) margin keuntungan akan menjadi semakin rendah atau lebih teruk, kita terpaksa kurangkan kos operasi dan mengunakan simpanan sendiri hanya untuk memastikan perniagaan terus beroperasi.

Jualan tidak tentu & perlahan

Margin keuntungan rendah

Kekurangan pelanggan

Persaingan yang sengit

Dan dengan persaingan yang semakin sengit, kita perlu memastikan perniagaan kita sentiasa "visible" di depan pelanggan.

Untuk memastikan perniagaan kita sentiasa “visible”, antara cabaran yang dihadapi usahawan F&B adalah kekurangan strategi pemasaran yang berkesan untuk menarik lebih ramai pelanggan.

Lumrah pembeli, mereka akan beli apa yang mereka nampak dan berjaya menarik minat mereka dahulu. Interaksi antara bisnes & pelanggan adalah pintunya. Dan strategi pemasaran yang berkesan adalah kuncinya.

80%

Pemasaran Berkesan 80%

Usahawan F&B tidak mempunyai strategi pemasaran yang jelas & berkesan.

Apabila tiada strategi yang berkesan;

Sebagai usahawan F&B, ini bukan lah situasi yang bagus. Terutamanya jika tiada perancangan yang jelas untuk menaikkan semula perniagaan.

Jadi, untuk menaikkan hasil jualan perniagaan F&B anda

(saya pasti anda nak, sebab tu anda disini)

Anda perlu mempunyai strategi pemasaran yang berkesan yang mampu menarik lebih banyak pelanggan ke perniagaan anda! Pemasaran berkesan menarik pelanggan dan sekaligus menaikkan hasil jualan.

Strategi Pemasaran Berkesan = Hasil Jualan 📈

Kat mana saya nak dapat strategi pemasaran berkesan ni?

Anda tak perlu fikirkan strategi apa yang nak guna. kami di kirauntung.my dah susun 99 Strategi Pemasaran Khas untuk Usahawan F&B.

Strategi ni adalah hasil 7 tahun pengalaman membantu bisnes lain mendapat hasil 7-angka melalui pemasaran digital dan kini saya susun khas untuk Usahawan F&B.

Dengan buku ini, anda boleh pilih strategi yang sesuai untuk anda laksanakan.

Dari 99 strategi yang anda, anda hanya perlukan satu strategi sahaja yang berkesan untuk mula menaikkan hasil jualan kedai anda ke tahap seterusnya!

Apabila strategi anda mula berkesan,

Strategi Pemasaran Berkesan = Hasil Jualan 📈

Anda tidak perlu lagi risau kekurangan pelanggan atau hasil jualan jatuh mendadak. Kerana strategi berkesan memberikan impak berpanjangan kepada kedai anda.

Saya Amirul Mu'min

Merupakan usahawan Mi Kuning di Kuantan sejak tahun 2015. Bermula sebagai IKS sehingga pernah menembusi rantaian pengilangan & restauran dalam dan luar negara.

7 tahun pengalaman sebagai pengasas agensi pemasaran digital dan kini pengasas sistem kirauntung.my.

Tekad saya adalah untuk membantu usahawan F&B melonjakkan perniagaan dan hasil jualan mereka.

99 Strategi Pemasaran Usahawan khas untuk F&B adalah buku kedua saya. Saya tulis buku ini khas untuk semua Usahawan F&B diluar sana.

Dapatkan buku ini sekarang, saya jamin anda tidak akan menyesal.

Strategi yang disusun adalah yang terbukti & berkesan khas untuk Usahawan F&B. Satu strategi yang berkesan sudah mampu melonjakkan hasil jualan perniagaan anda.

Promosi Terhad untuk 50 PEMBELI pertama
dan sehingga 15/05/2024 sahaja!

Semperna pelancaran buku ini, terhad hanya untuk 50 pembelian pertama dan sehingga 15/05, anda akan dapat harga istimewa hanya pada RM59.00.

99 Strategi Pemasaran Khas Untuk Usahawan F&B

Harga asal RM99.00

Dapatkan pada harga pra-tempahan
(terhad 50 pembelian dan sehingga 15/05) hanya 👇

RM59.00 sahaja! (40% OFF)

Selepas itu, harga akan dinaikkan kepada

RM79.00!!

Sekarang sudah 20 orang membeli buku ini! Stok semakin terhad.

Testimoni mereka yang telah membaca buku ni

Ini adalah mereka yang menyertai program istimewa yang kirauntung.my anjurkan dan mendapat akses awal kepada buku ini dan ini adalah perkongsian dari dalam komuniti kirauntung.my

"Terbaik & terima kasih atas perkongsian. Saya suka cara cikgu Amirul ni. Tak pernah mengecawakan. Panduan ni memang sangat membantu."
Komuniti kirauntung.my
Usahawah F&B
"Panduan ni memang banyak membantu saya untuk merancang strategi pemasaran. Takda lah terkapai-kapai. terima kasih Cikgu Amirul"
Komuniti kirauntung.my
Usahawan F&B
"Saya setuju. Terima kasih sebab menyediakan panduan ni. Saya boleh buat rujukan. Dari perkongsian Cikgu Amirul sebelum ni, saya yakin akan nampak hasil kalau saya amalkan"
Komuniti kirauntung.my
Usahawan F&B

Mereka dah dapat dan sudah mula mengunakan 99 strategi khas untuk Usahawan F&B ini.

Sekarang giliran anda pula. Dapatkan akses kepada buku ini, mula gunakan strategi didalam buku ini dan rasai hasilnya kepada perniagaan anda.